Vanliga Frågor

Mina jackor och kappor kostar mellan 6500 kr till 13 000 exklusive moms. Priset på just ditt plagg kommer vi överens om före jag börjar sy. Alla plagg har olika mycket smyckning vilket gör att prissättningen skiftar.

Under fliken Beställning så står det en beskrivning på vad jag behöver veta beroende på vad du vill beställa. Kort sagt, när du gör en beställning så är det bästa att maila mig på asa.orterstrom@gmail.com och berätta lite kring vad du har tänkt dig, när du vill ha plagget klar samt eventuellt bifoga en bild på någon av mina alsters smyckningar som du gillar etc. Som en moodboard för din beställning.

Därefter bokar vi en tid för att ses och ta mått. Du kan självklart även ringa mig på 0731831316. Jag svarar oftast inom 48 timmar på mail om jag inte nås via telefon.

Gäller beställning där du skickar dina mått kan vi FaceTimea eller ta allt via både telefon och mejl.

Du kan alltid boka tid för ett besök hos mig för att prov mina plagg.

Tiden för leverans kan variera.

Som konstnär vill jag lyssna till min inspiration och känsla vilket gör att jag arbetar i den takt som mina kläder behöver för att jag ska kunna skapa de alster som jag gör.

På grund av detta samt då jag har oregelbundet inflöde av beställningar kan din beställnings leverans bli klar allt från inom 2 veckor till lite mer än 2 månader.

Jag har alltid fascinerats av de Amerikanska urinvånarna och deras vackra kläder. Även andra kulturers kläder och då speciellt de med smyckning av olika slag.

Men framförallt är det matrialets egna ”jag” som talar till mig.

Jag samlar material och sen börjar mitt lekfulla skapande.

Jag låter händerna dansa och prövar mig fram bland de olika materialen.

Jag älskar matrial med ”själ” – tyger etc. som har en egen historia. 

Tillverkningstiden varierar främst beroende på hur mycket smyckning och ornamentering det ska vara på plagget.

Det tar mig mellan 35-65 tim att skapa en av mina jackor eller kappor.

I snitt runt 40 timmar.